Подібний продукт є дивовижним кондитерським виробом, що бере своє коріння зі Швейцарії. На свій вигляд він має характерний колір слонової кістки та тверду структуру.

Переважно його випускають у вигляді тонкої прямокутної плитки, тому купити шоколад на сайті karamelia.com.ua не складе проблем.

Незважаючи на те, що цей продукт називають
шоколадом, у його складі немає какао-порошку, що є обов’язковим
інгредієнт для інших сортів. У Callebaut білому шоколаді є сухе молоко,
цукор та какао олії. Це все, що потрібно для того, щоб продукт був
натуральним та автентичним. Незважаючи на свою твердість, білий сорт можна легко
зламати або розтопити в однорідну масу, що часто роблять різні кондитери при
необхідності прикрасити торт.

У білого шоколаду з какао олії приємний
шовковистий смак без гіркоти. Це особливе поєднання компонентів потрібно їсти в
невеликих дозах бо вміст олії та цукру у високих кількостях може
призвести до розвитку ожиріння. Зазвичай люди їдять кондитерський білий шоколад у
різному вигляді, бо його можна використовувати як інгредієнт при створенні
кондитерських шедеврів, як і будь-якої іншої випічки. Наприклад, під час створення
печива або тістечка часто застосовують білий шоколад у краплях, завитках або в
у вигляді стружки. З цього продукту вийде відмінний мус чи трюфелі, а гарячий
шоколад матиме особливий приємний смак.

Щоб придбати такий товар, можна піти в
найближчий магазин, але не завжди вдається потрапити на справжній
бельгійський шоколад. Саме тому рекомендується відвідувати спеціальні
кондитерські магазини, де красиво упакований продукт можна використовувати
для прикрас чи просто поїсти. Для зберігання білого шоколаду Callebaut
бажано підшукати прохолодне сухе місце, де він не зможе розтанути. При
цьому варто зберегти оригінальну упаковку для зберігання продукту або покласти
його у герметичний контейнер. У такій тарі його можна зберігати й у холодильнику.

Завдяки можливості купити білий шоколад
Каллебаут можна продати кілька цікавих рецептів. Найбільш очевидним
з них буде гарячий напій у поєднанні з молоком та ваніллю. Киплячу суміш
розливають по чашках і додають|добавляють| збиті вершки з паличкою кориці. Смак –
дивовижний. У твердому вигляді білий шоколад можна використовувати як один
з інгредієнтів для начинки (у вигляді стружки) разом із кеш’ю та корицею.